Herbal-Betakaroten-logo-nettside
Kun kr 79

Tidlig ute - ekstra gode tilbud!

Herbal Betakaroten, 30 tabletter

Nå kun kr 79,00!

Veil. pris kr 214,75
Hvor vil du ha tilsendt produktet?
Hvor vil du ha kvittering?
Ja takk, jeg bestiller Betakaroten i 30 dager for kun kr 79 (inkl frakt). Jeg betaler ingenting nå, men får faktura sammen med produktet. Påfølgende forsendelser blir levert automatisk hjem til meg hver 4. måned (kr. 214,75 pr. måned), og vi spanderer porto! Det foreligger ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser og leveransene kan stoppes eller endres med 14 dagers varsel når jeg selv ønsker det. Jeg bekrefter at jeg er over 18 år og har lest abonnementsbetingelsene og personvernerklæringen.

Kjøpsvilkår  |  Personvern

Kr 79
Herbal Betakaroten

Herbal Vital lanserer kraftige og virkningsfulle Herbal Betakaroten:
- Markedets rimeligste betakaroten

Godt for huden

Raskere brun

Farge hele året

Naturlige ingredienser