Herbal-Betakaroten-logo-nettside

Vurderer du å prøve betakaroten?

Dette sier noen av de som allerede bruker det!

Lisbeth Woie

Produktet levde opp til forventingene

«Jeg er skikkelig fornøyd med hvor raskt og jevnt resultat produktet ga meg.»

Jeg ønsket å prøve Herbal Betakaroten siden vi fikk så mange gode tilbakemeldinger om produktet etter at jeg begynte å jobbe her og siden jeg skulle på ferie. Begynte å bruke produktet to uker før jeg reiste til Kypros på ferie, tok to tabletter om dagen; før, under og etter turen.

Det som jeg merket, var at jeg ble mye brunere i ansiktet og fikk en jevnt over dypere brunfarge. Ikke bare fikk jeg den ekstra fargen jeg var på utkikk etter, men fargen satt mye lengre enn den ellers gjør. Skadet ikke akkurat at jeg fikk noen ekstra komplimenter for fargen min utover sommeren.

Jeg er skikkelig fornøyd med hvor raskt og jevnt resultat produktet ga meg, så dette vil jeg virkelig anbefale til andre å teste ut!

– Lisbeth Woie

Berit fant løsningen med Herbal Betaroten

«Dette produktet anbefaler jeg på det sterkeste da det har hjulpet meg enormt.»

Siden jeg var liten har jeg vært plaget med solbrenthet og andre hudplager når jeg har vært ute i solen. Jeg er rødhåret og da er dette kjente plager.

For 2-3 år siden kom jeg over en reklame på Facebook ang Betakaroten. Jeg bestemte meg for å prøve dette. Hvem vil ikke bli raskere brun? Leste litt om produktet og det stod at en gjerne kunne starte med dette en måned før solsesongen kom i gang da en får jobbet opp et «lager» før en legger seg i solen. Dette gjorde jeg og har siden den gang ikke blitt solbrent eller fått andre hudplager som har vært svært ubehagelige og vonde.

Jeg tar to tabletter i sommersesongen og går ned til en i vinterhalvåret.

Startet nå i april med to tabletter igjen.

Dette produktet anbefaler jeg på det sterkeste da det har hjulpet meg enormt. Endelig kan jeg være i solen hele dagen uten at jeg må ta på meg klær eller gå i skyggen på grunn av solbrenthet og andre hudplager.

Berit Lyngmo

Berit Lyngmo