Herbal-Betakaroten-logo-nettside

Få brunfargen der du er i sommer

Her er våre beste tips til deg:

Dette vil gi deg en dyp og langvarig brunfarge, uansett hvor du befinner deg

Gjør dette når sommersolen titter frem

Mange ser frem til sommer og sol, men det er viktig å huske på å ta vare på huden i solen for å unngå solbrenthet. Her får du våre beste råd om hvordan du kan få en vakker brunfarge uten å skade huden din.

Vi alle vil gjerne oppnå en sunn brunfarge så fort som mulig. En bronseglød kan gi selvtillit og er et must når vi skal i sommerklærne. Selv om det er mange tips for å oppnå en dypere og mer langvarig brunfarge, glemmer mange av oss å forberede huden før vi setter oss ut i solen. Hvordan kan vi egentlig oppnå en varig brunfarge?

Slik setter brunfargen seg på kroppen din

Huden vår inneholder et naturlig pigment kalt melanin, som er produsert av celler i huden kjent som melanocytter. Melanin gir farge til huden, håret og øynene våre. Når huden er eksponert for sollys, øker produksjonen av melanin for å beskytte huden mot skader fra solens ultrafiolette stråler.

Huden vår får umiddelbart en brunfarge når pigmentet i huden oksideres av sollys. Denne brunfargen vil gradvis forsvinne når produksjonen av melanin reduseres. Ved kraftig og gjentatt soleksponering kan melanocytter stimuleres til å formere seg, noe som øker mengden melanin i huden og gir en mer langvarig brunfarge. Imidlertid kan dette også øke risikoen for skade fra solen.

Herbal Betakaroten Brun

Den ultimate sommerhjelpen din! Dette gjør Herbal Betakaroten for deg

Betakaroten kan bidra til å oppnå en mer langvarig brunfarge, selv når du ikke er utsatt for direkte sollys. Betakaroten stimulerer pigmentproduksjonen, noe som gir deg en brunfarge uansett om du er i solen eller ikke.

Betakaroten er et naturlig pigment som lagres i huden, og ja, det er sant at det kan hjelpe deg med å få en dypere og mer varig brunfarge. Vi bruker mikroalger, en naturlig kilde til betakaroten, som omdannes til vitamin A i kroppen når det inntas. Vitamin A bidrar til å opprettholde en sunn hud.

La Herbal Betakaroten være din nøkkel til en strålende solbrun hud. Ta vare på huden din på en naturlig og effektiv måte, og opplev en sommer med den dype og vakre brunfargen du fortjener. Bestill en gratis prøvepakke i invitasjonen i bunn og se om det gir resultatene du ønsker deg. Prøvepakken vår har hele 60 tabletter, og du kan ta 15 mg om dagen, som vil gi deg den vakreste brunfargen. 

Enestående resultater og solbrun glede

5/5
1.png

«Jeg er skikkelig fornøyd med hvor raskt og jevnt resultat produktet ga meg.»

Jeg ønsket å prøve Herbal Betakaroten siden vi fikk så mange gode tilbakemeldinger om produktet etter at jeg begynte å jobbe her og siden jeg skulle på ferie. Begynte å bruke produktet to uker før jeg reiste til Kypros på ferie, tok to tabletter om dagen; før, under og etter turen.

Det som jeg merket, var at jeg ble mye brunere i ansiktet og fikk en jevnt over dypere brunfarge. Ikke bare fikk jeg den ekstra fargen jeg var på utkikk etter, men fargen satt mye lengre enn den ellers gjør. Skadet ikke akkurat at jeg fikk noen ekstra komplimenter for fargen min utover sommeren.

Jeg er skikkelig fornøyd med hvor raskt og jevnt resultat produktet ga meg, så dette vil jeg virkelig anbefale til andre å teste ut!

– Lisbeth Woie

5/5
2.png

«Dette produktet anbefaler jeg på det sterkeste da det har hjulpet meg enormt.»

Siden jeg var liten har jeg vært plaget med solbrenthet og andre hudplager når jeg har vært ute i solen. Jeg er rødhåret og da er dette kjente plager.

For 2-3 år siden kom jeg over en reklame på Facebook angående Betakaroten. Jeg bestemte meg for å prøve dette. Hvem vil ikke bli raskere brun? Leste litt om produktet og det stod at en gjerne kunne starte med dette en måned før solsesongen kom i gang da en får jobbet opp et «lager» før en legger seg i solen. Dette gjorde jeg og har siden den gang ikke blitt solbrent eller fått andre hudplager som har vært svært ubehagelige og vonde. Jeg tar to tabletter i sommersesongen og går ned til en i vinterhalvåret. Startet nå i april med to tabletter igjen.

Dette produktet anbefaler jeg på det sterkeste da det har hjulpet meg enormt. Endelig kan jeg være i solen hele dagen uten at jeg må ta på meg klær eller gå i skyggen på grunn av solbrenthet og andre hudplager.

– Berit Lyngmo

Viktige næringsstoffer for en sunn og vakker hud