Herbal-Betakaroten-logo-nettside

Få brunfargen du drømmer om!

Nordmenn har en tendens til å gløde mer i løpet av sommermånedene. Når sommeren og strandsesongen nærmer seg, begynner mange av oss å tenke på hvordan vi kan få litt farge på huden etter det lange vinterhalvåret. Du kan begynne å legge grunnlaget for brunfargen du alltid har drømt om i dag. It´s your time to shine! 

Herbal Betakaroten er et vegansk kosttilskudd som hjelper deg å oppnå en jevn og vakker brunfarge som varer. Kosttilskuddet inneholder seks spennende ingredienser som er bra for hud og kropp. Innholdet er nøye utvalgt for å fremme en dyp og langvarig brunfarge.    

PS: Herbal Betakaroten er markedets billigste betakaroten <3 

Hemmeligheten for en strålende solbrun hud!

Det er en god ide å begynne å forberede huden din for solen, med betakaroten, allerede nå. Dette skyldes at prosessen med pigmentdannelse aktiveres, selv uten direkte eksponering for sollys. Men hva innebærer betakaroten, og hvordan bidrar det til en dypere og mer varig brunfarge? Betakaroten er en naturlig fargekomponent som blir lagret i huden, og som kan frembringe en mer intens og langvarig brunfarge. Når betakaroten inntas blir det omdannet til vitamin A i kroppen. Vitamin A er nødvendig for hudens helse og fungerer som en forsterker for hudens naturlige barrierer. Ved å inkludere betakaroten i kostholdet ditt, kan du forbedre hudens tilstand og oppnå en mer tiltalende brunfarge som varer lenger.

Om du ønsker å oppnå brunfargen du alltid har drømt om er Herbal Betakaroten for deg. Om du tar kosttilskuddet regelmessig, vil du merke en positiv endring i huden din, samt at du vil oppleve den ettertraktede brunfargen. Skjønnhet og helse går hånd i hånd med Herbal Betakaroten. 

Den ultimate sommerhjelpen din

La Herbal Betakaroten være din nøkkel til en strålende solbrun hud. Ta vare på huden din på en naturlig og effektiv måte, og opplev en sommer med den dype og vakre brunfargen du fortjener. Bestill en gratis prøvepakke i invitasjonen i bunn og se om det gir resultatene du ønsker deg. Prøvepakken vår har hele 60 tabletter, og du kan ta 2 tabletter daglig som vil gi deg en kickstart på brunfargen. 

Enestående resultater og solbrun glede

5/5
Lisbeth Woie

«Jeg er skikkelig fornøyd med hvor raskt og jevnt resultat produktet ga meg.»

Jeg ønsket å prøve Herbal Betakaroten siden vi fikk så mange gode tilbakemeldinger om produktet etter at jeg begynte å jobbe her og siden jeg skulle på ferie. Begynte å bruke produktet to uker før jeg reiste til Kypros på ferie, tok to tabletter om dagen; før, under og etter turen.

Det som jeg merket, var at jeg ble mye brunere i ansiktet og fikk en jevnt over dypere brunfarge. Ikke bare fikk jeg den ekstra fargen jeg var på utkikk etter, men fargen satt mye lengre enn den ellers gjør. Skadet ikke akkurat at jeg fikk noen ekstra komplimenter for fargen min utover sommeren.

Jeg er skikkelig fornøyd med hvor raskt og jevnt resultat produktet ga meg, så dette vil jeg virkelig anbefale til andre å teste ut!

– Lisbeth Woie

5/5
Berit Lyngmo

«Dette produktet anbefaler jeg på det sterkeste da det har hjulpet meg enormt.»

Siden jeg var liten har jeg vært plaget med solbrenthet og andre hudplager når jeg har vært ute i solen. Jeg er rødhåret og da er dette kjente plager.

For 2-3 år siden kom jeg over en reklame på Facebook angående Betakaroten. Jeg bestemte meg for å prøve dette. Hvem vil ikke bli raskere brun? Leste litt om produktet og det stod at en gjerne kunne starte med dette en måned før solsesongen kom i gang da en får jobbet opp et «lager» før en legger seg i solen. Dette gjorde jeg og har siden den gang ikke blitt solbrent eller fått andre hudplager som har vært svært ubehagelige og vonde. Jeg tar to tabletter i sommersesongen og går ned til en i vinterhalvåret. Startet nå i april med to tabletter igjen.

Dette produktet anbefaler jeg på det sterkeste da det har hjulpet meg enormt. Endelig kan jeg være i solen hele dagen uten at jeg må ta på meg klær eller gå i skyggen på grunn av solbrenthet og andre hudplager.

– Berit Lyngmo

Viktige næringsstoffer for en sunn og vakker hud

Herbal Betakaroten