Herbal-Betakaroten-logo-nettside
Herbal Betakaroten

Herbal Betakaroten

⭐⭐⭐⭐⭐

Før kr 214,75

Nå kr 79,-

Beskrivelse

Herbal Betakaroten er et unikt kosttilskudd som inneholder betakaroten fra spirulinaekstrakt, i motsetning til andre kosttilskudd som ofte inneholder betakaroten fra gulrøtter. Målet med dette kosttilskuddet er å fremheve din naturlige skjønnhet og gi deg en vakker gylden brunfarge. Dette er mulig takket være de fargepigmentene som betakaroten inneholder, som blir lagret i fettlaget under huden når det tas regelmessig.

Herbal Betakaroten gir deg

Dette sier kundene

Berit Lyngmo
Berit Lyngmo

Dette produktet anbefaler jeg på det sterkeste da det har hjulpet meg enormt. Endelig kan jeg være i solen hele dagen uten å bli solbrent.

– Berit Lyngmo

Lisbeth Woie
Lisbeth Woie

Jeg er skikkelig fornøyd med hvor raskt og jevnt resultat produktet ga meg, så dette vil jeg virkelig anbefale til andre å teste ut!

– Lisbeth Woie