Herbal-Betakaroten-logo-nettside

Betakaroten:

Spørsmål og svar på alt du lurer på med betakaroten

Betakaroten er kjent favoritt i mange nordmenns hjem når sommeren nærmer seg. Kosttilskuddet er ikke bare med på å påvirke fargen du får i solen, det er faktisk flere fordeler ved betakaroten som du kanskje ikke visste om. Noen kan tro at det holder å starte med inntaket første soldag, men anbefalingen er noe annet. 

Er betakaroten bra for kroppen?

Ja, betakaroten er bra for kroppen og huden!

Betakaroten er kjent for å ha noen potensielle helsefordeler for huden. Det er en form for provitamin A, som hjelper med å beskytte huden mot skade fra UV-stråler. Det kan også bidra til å forbedre hudens tekstur og utseende, og redusere tegn på aldring.

Betakaroten har vist seg å ha noen potensielle helsefordeler for kroppen, inkludert:

 1. Styrke immunforsvaret.
  Betakaroten er kjent for å styrke immunforsvaret og beskytte kroppen mot sykdom og infeksjoner.
 2. Forbedre synsskarphet.
   Noen studier har vist at betakaroten kan bidra til å forbedre synsskarphet og redusere risikoen for aldersrelatert synstap.
 3. Beskytte huden.
  Betakaroten hjelper med å beskytte huden mot skade fra UV-stråler og kan bidra til å forbedre hudens utseende.
 4. Forebygge hjertesykdom.
  Betakaroten kan bidra til å beskytte hjertet og redusere risikoen for hjertesykdom.
 5. Redusere aldersrelaterte sykdommer.
  Betakaroten er også tenkt å bidra til å redusere risikoen for aldersrelaterte sykdommer som hjerneslag og kreft.

INVITASJON

Bestill nå:
Få 60 % rabatt (kr 79)

Du blir sendt videre til et forhåndsutfylt skjema med informasjon knyttet til telefonnummeret. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Godt for huden

Raskere brun

Farge hele året

Naturlige ingredienser

Hvor mye betakaroten for å bli brun?

Det er ikke nødvendigvis en fast anbefalt dose for å bli brun med betakaroten. Mange faktorer påvirker hvor brune man blir, inkludert hudtype, genetikk, alder, og eksponering for sollys.

Det er også viktig å merke seg at betakaroten ikke direkte gir en brun hudfarge, men heller bidrar til å beskytte huden mot skade fra UV-stråler. Å ta store doser av betakaroten kan føre til en oransje misfarging av huden.

Hvor lang tid tar det før betakaroten funker?

Det varierer fra person til person hvor lang tid det tar før betakaroten begynner å vise effekt. Noen personer kan merke en forbedring i hudens helse og utseende innen noen uker, mens andre kan ta lengre tid. Det anbefales ofte å ta betakaroten over en periode på minst seks til åtte uker for å se om det har en positiv effekt. Det er også viktig å merke seg at resultatene kan variere avhengig av en rekke faktorer, inkludert alder, hudtype og diett. 

Hjelper betakaroten mot soleksem?

Mange bruker betakaroten for å motvirke soleksem og får en god effekt. Betakaroten beskytter mot skader fra UV-strålene, og kan lindre utbrydd av soleksem.

Blir man brun av betakaroten uten å ta sol?

Nei, du blir ikke brun av betakaroten uten å ta sol. Betakaroten bidrar til å øke produksjonen av pigmentet melanin i huden, som beskytter huden mot skade fra UV-stråler, men det vil ikke gi en synlig solbrun farge. For å oppnå en solbrun farge er det nødvendig med eksponering for UV-stråler, enten gjennom soling eller bruk av solkrem med en høy beskyttelsesfaktor. Det er også viktig å merke seg at overoppheting og skade på huden fra UV-stråler kan øke risikoen for hudkreft og andre hudproblemer, så det er viktig å beskytte huden mot skade fra solen.

Når bør man begynne med betakaroten?

Det anbefales å starte allerede 3-4 uker før solsesongen starter. På denne måten vil du oppnå best effekt, slik at huden er klar til sommeren og du blir raskere brun når du soler deg. 

Når skal man ikke ta betakaroten?

Dersom du er gravid, ammer eller bruker medisiner fra legen – anbefaler vi å forhøre deg med fastlegen din før inntak av betakaroten. Kosttilskuddet anbefales ikke til røykere.

Dette sier kundene våre

Lisbeth Woie

“Jeg er skikkelig fornøyd med hvor raskt og jevnt resultat produktet ga meg!”

– Lisbeth Woie

“Herbal Betakaroten har hjulpet meg enormt, og jeg anbefaler produktet på det sterkeste!”

– Berit Lyngmo