Herbal-Betakaroten-logo-nettside

Here comes the sun, little darling:

10 preppe-tips for den perfekte brunfargen

Snart sommer! Følger du disse rådene er den jevne, naturlige gløden noen få steg unna.

Når solen skinner og været blir varmere ser du enda freshere ut med en sunn og gyllen hudfarge. Heldigvis finnes det enkle og naturlige metoder som kan hjelpe deg med å oppnå en dyp og jevn brunfarge raskt. En av hemmelighetene bak en vakker sommerglød er å preppe huden på forhånd. Oppdag våre beste tips, og gled deg til en strålende hudfarge i løpet av kort tid.

1. Start forsiktig - blek vinterhud trenger tilvenning

Selv om det er herlig å være ute i sola etter en lang vinter bør du være ekstra forsiktig tidlig i sesongen. Blek vinterhud er spesielt ømfintlig for UV-bestråling. Du har ikke dannet pigmentering i huden og blir derfor veldig lett solbrent. Eksponer huden din for solen gradvis. Da unngår du å bli brent og og du hjelper huden din med å bygge opp melanin.

Mye UV-stråler gir dessuten rynker og pigmentflekker. Helst bør du venne huden til solen, men det aller viktigste er å bruke høy solfaktor. SPF 30 til 50 anbefales i starten. Start med betakaroten i god tid før sesongen er i gang. Herbal Betakaroten HQ motvirker for tidlig aldring og beskytter huden mot solbrenthet. 

2. Prepp huden din med peeling og betakaroten

En jevn, naturlig brunfarge avhenger av supersmooth hud. På områder der huden er tørr og ujevn, risikerer du nemlig å flasse. Jevnlig skrubb eller peeling er derfor en smart investering i sommerfargen. Dette vil fjerne døde hudceller og bidra til å forbedre hudens tekstur og glød. 

Start to uker i forkant av soleksponeringen. Husk å påføre huden din rikelig med fuktighetskrem etterpå, så unngår du at huden tørker ut. Tørr hud holder ikke like godt på brunfargen. 

Spis betakaroten. Betakaroten er et antioksidant som finnes naturlig i enkelte alger og planter. Ved regelmessig inntak av betakaroten lagres det kraftige fargestoffet i underhudsfettet, og gir på den måten huden en dypere og mer varig farge. Det er en fordel å starte inntaket av betakaroten 3-4 uker før soling for å få best mulig effekt av karotenoidet i kapslene. 

3. Beskytt huden din - rødt blir ikke brunt

Dette har du hørt før, men en sannhet kan aldri gjentas for ofte: Det er viktig å beskytte huden med solfaktor når man er ute i solen for å unngå skader som kan forårsake solbrenthet, tidlig aldring og økt risiko for hudkreft. Hvis huden blir rød og solbrent, har skaden allerede oppstått – det er et tegn på betennelse i huden. 

Mens betakaroten kan bidra til å øke melaninproduksjonen og gi en brunere hudfarge, vil det ikke beskytte mot UV-stråler. Derfor er det viktig å bruke solkrem som gir tilstrekkelig beskyttelse mot solens skadelige stråler.

Når betakaroten inntas gjennom kosttilskudd som Herbal Betakaroten HQ, omdannes det til vitamin A i kroppen. Vitamin A er nødvendig for hudcellenes vekst og reparasjon. På denne måten kan vitamin A bidra til å opprettholde en sunn og strålende hudstruktur selv om du utsetter deg for sol. Herbal Betakaroten inneholder også superalgen spirulina. Spirulina kan bidra til å dempe betennelse i huden og dermed redusere risikoen for irritasjon og solskader.

4. Soleksem er ikke bra for sommergløden

Soleksem er en vanlig hudreaksjon på solen, og kan oppstå når huden utsettes for UV-stråler. Dette kan føre til røde, kløende og betente områder på huden som kan ødelegge en ellers vakker brunfarge. For å unngå soleksem, er det viktig å beskytte huden med solkrem som har høy SPF. I tillegg kan tilskudd av betakaroten bidra til å redusere risikoen for å utvikle soleksem. Mange som bruker kosttilskudd med betakaroten rapporterer om nettopp dette. 

Betakaroten motvirker skader fra UV-stråling på huden ved å fungere som en antioksidant og nøytralisere frie radikaler som dannes når huden utsettes for solen. Dette kan bidra til å beskytte huden mot solskader, og dermed redusere risikoen for å utvikle soleksem. Herbal Betakaroten inneholder spirulina. Som nevnt over, kan stoffer i denne algen virke betennelsesdempende, og dermed redusere risikoen for irritasjon og eksem. 

5. Skygg unna - sol deg mindre og bli like brun

Unngå solen midt på dagen, når den er på sitt sterkeste. Ta pauser fra solen og sørg for å holde deg i skyggen når det er for varmt.

Solen er den største årsaken til aldringstegn på huden. En av fordelen med betakaroten er at du kan oppleve at du ikke trenger å sole deg så mye og lenge for å få en fin sommerglød.

Et tilskudd av betakaroten vil nemlig bevare brunfargen, selv uten sol. Dette er fordi pigmentdannelsen stimuleres, uavhengig om du utsetter huden for direkte sollys eller ikke. Betakaroten kan hjelpe kroppen din med å oppnå en dyp og langvarig brunfarge, uten å utsette huden for overdreven skadelig stråling. Fortsett så med betakaroten under hele solperioden og så lenge du ønsker å beholde den nye brunfargen.


Les hvordan Herbal Betakaroten ble løsningen for Berit!

Berit Lyngmo
Berit kan endelig være ute i solen igjen

«Dette produktet anbefaler jeg på det sterkeste da det har hjulpet meg enormt»

Siden jeg var liten har jeg vært plaget med solbrenthet og andre hudplager når jeg har vært ute i solen. Jeg er rødhåret og da er dette kjente plager.

For 2-3 år siden kom jeg over en reklame på Facebook ang Betakaroten. Jeg bestemte meg for å prøve dette. Hvem vil ikke bli raskere brun? Leste litt om produktet og det stod at en gjerne kunne starte med dette en måned før solsesongen kom i gang da en får jobbet opp et «lager» før en legger seg i solen. Dette gjorde jeg og har siden den gang ikke blitt solbrent eller fått andre hudplager som har vært svært ubehagelige og vonde.

Jeg tar to tabletter i sommersesongen og går ned til en i vinterhalvåret. I april starter jeg med to tabletter igjen.

Dette produktet anbefaler jeg på det sterkeste da det har hjulpet meg enormt.

Endelig kan jeg være i solen hele dagen uten at jeg må ta på meg klær eller gå i skyggen på grunn av solbrenthet og andre hudplager!

6. Styrk huden fra innsiden med spirulina

Spirulina, eller Arthrospira platensis, er en svært næringsrik alge som inneholder en enorm mengde vitale stoffer, blant annet ti ganger mer betakaroten enn gulrot. Det er gode nyheter for deg som ønsker en optimal brunfarge. I tillegg inneholder spirulinaekstrakt over 60 forskjellige vitaminer, proteiner, mineraler og fettsyrer.

Proppfullt av antioksidanter er spirulina mye brukt i hudpleieprodukter, blant annet på grunn av sin evne til å bekjempe aldring. Men sitt høye innhold av vitamin E, selen og tyrosin er disse med på å effektiv forebygge rynker og fine linjer, og holde frie radikaler unna hudoverflaten.  

7. Ikke spar på fuktighetskremen

Det er viktig å opprettholde god fuktighetsbalanse i huden når man eksponerer den for mye sol. Solen kan tørke ut huden og føre til at den mister sin naturlige fuktighet, noe som kan føre til tørrhet, kløe og irritasjon. Smør deg godt inn etter både soling og dusjing. Det å bytte til en mild såpe i dusjen, kan også bidra til at huden blir mindre tørr. Ellers bør du drikke tilstrekkelig med vann for å holde kroppen hydrert.

Herbal Betakaroten inneholder superalgen spirulina, kjent for å bidra til en effektiv detox som er sunt for huden, og naturlig bekjempe tørrhet. For personer med akneutsatt hud vil spirulina være gunstig takket være sine antibakterielle egenskaper. Bruk av produkter som inneholder spirulina kan bidra til en glattere, jevnere, sunnere hud med strålende glød.

8. Husk å shave legger dagen før

Det anbefales å unngå å barbere eller vokse huden rett før du skal ut i solen. Dette skyldes at huden kan bli mer følsom og utsatt for solskader i de umiddelbare timene etter barbering eller voksing. Dette kan føre til at huden blir mer sårbar for solbrenthet, soleksem og andre typer hudskader når den utsettes for UV-stråling. Hvis du likevel ønsker å barbere eller vokse huden, anbefales det å gjøre det minst 24 timer før du skal ut i solen.

Herbal Betakaroten inneholder spirulina. Denne algen kan  forebygge for irritert hud og solskader ved å bidra til å redusere betennelse i huden. Betennelse i huden kan føre til rødhet, kløe og irritasjon, og kan forverres av eksponering for sollys. 

Spirulina inneholder også næringsstoffer som kan bidra til å styrke og beskytte huden, inkludert vitaminer, mineraler og aminosyrer. Disse næringsstoffene kan hjelpe til med å gjøre huden sterkere og mer motstandsdyktig mot skader fra solen og andre miljømessige faktorer.

9. Unngå pigmentering - hold deg unna parfyme før du skal sole deg

Unngå å bruke parfyme eller andre dufter på huden før du skal sole deg, da dette kan føre til pigmentering. Dette skyldes at parfyme kan inneholde kjemikalier som kan reagere med UV-stråler og føre til økt produksjon av melanin, noe som igjen kan føre til mørkere flekker på huden din. Hvis du likevel ønsker å bruke en duft, kan du vurdere å bruke en som er spesielt formulert for soling, eller vente til du har kommet innendørs igjen før du påfører den.

Herbal Betakaroten HQ inneholder kobber som bidrar til normal pigmentering av hud og hår. Kobber spiller en viktig rolle i kroppens produksjon av melanin, som er det pigmentet som gir farge til huden, håret og øynene våre. Hvis kroppen mangler kobber, kan dette føre til unormal pigmentering og hudproblemer.           

10. Velg kosttilskuddet som gir deg den sunneste brunfargen

Herbal Betakaroten HQ er unikt i sitt slag, fordi det henter betakaroten fra spirulina, i stedet for gulrøtter som er det vanlige. På denne måten tar du ekstra godt vare på huden din, og pleier sommergløden innenfra og ut. 

Herbal Betakaroten er et vegansk tilskudd som gir en jevn og flott brunfarge som bevarer gløden og fargen over en lenger tid. Ingrediensene støtter ikke bare opp under en dyp og langvarig brunfarge. Hver ingrediens er utplukket spesielt for å fremme positive helseeffekter. Spirulina er sunnhet og skjønnhet i en liten kapsel.

Hello sunshine!

Gjør deg klar for mange, lange, beundrende blikk!

Hvis du vil ha en naturlig, sunn og vakker brunfarge i sommer begynner du bare å ta Herbal Betakaroten, med den ekstremt næringsrike superalgen spirulina, i dag.

Trenger du flere grunner? Herbal Betakaroten er det rimeligste betakaroten-tilskuddet på markedet. Nå får du i tillegg den første pakken gratis*. 

Ti preppe-tips for den perfekte brunfarge
Hent frem all din glød med superalgen spirulina.